Algemene info diaconie Algemene info diaconie
lees meer ยป

Vakantie week 'De Vaart' Vakantie week 'De Vaart'

Vakantie voor mensen die niet zelf op vakantie kunnen gaan.
Een commissie bestaande uit vertegenwoordigers van de diaconieën Assen, Meppel en de drie Smildes organiseert jaarlijks de vakantieweek `De Vaart`.
Deze vakantie is bedoeld voor lichamelijk gehandicapten, langdurig zieken en lichamelijk hulpbehoevende personen, die niet de mogelijkheid hebben zelfstandig op vakantie te gaan.
Deze vakantie wordt gehouden in het F.D. Roosevelthuis in Doorn.
Er is tijdens de `Vaartweek` plaats voor 45 gasten. Daarnaast gaan er 35 vrijwilligers mee, waaronder een predikant/pastoraal medewerker en enkele verpleegkundigen. Zowel de gasten als de vrijwilligers komen uit bovengenoemde gemeenten.
Als u denkt dat u zelf of iemand anders hiervoor in aanmerking komt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met één van de diakenen.

Ontmoetingsmorgen
datum en tijdstip 25-04-2017 om 9.30 uur