fiets voor een huis

Op zondag 7 mei 2017 mochten wij, ‘een groep wielrenners uit de Protestantse gemeente Beilen – Hijken - Hoog-halen’, in uw gemeente aandacht besteden aan het project ‘Fiets voor een huis’. In dit kader hebben we op 9 september de Col du Galibier beklommen.
Zie verslag: Fiets voor een huis

uitje diaconie 2017 uitje diaconie 2017

Na lang wikken en wegen is er besloten om het uitje van de Diaconie voor 2017 in het kader van de dienstenmarkt te laten vervallen.
Er zijn echter wel een tweetal leuke opties bestudeerd waarvan er bekeken zal worden of die in de volgende jaren ingepast kunnen worden.
J.J.P.

Hongersnood in Afrika Hongersnood in Afrika

Mededeling Diaconie
De bijzondere collecte op 26 maart j.l. voor de hongersnood in Afrika heeft het geweldige bedrag opgeleverd van  € 1.440,-. De Diaconie is bijzonder blij met de opbrengst die wij als kerkelijke
gemeente hebben opgebracht voor deze directe noodsituatie.

vrijwillige bijdrage 2017 - storende fout vrijwillige bijdrage 2017 - storende fout

Mededelingen Diaconie

Aktie kerkbalans 2017 Diaconie
Zoals sommigen al hebben geconstateerd staat er in de begeleidende brief via de link en de schriftelijk bezorgde brieven een foutief bankrekeningnummer voor overmaking van de toezeggingen Diaconie actie Kerkbalans 2017.
Het juiste nummer moet zijn : NL62FVLB0635817799
Diaconie Protestantse Gemeente Bovensmilde
Mijn oprechte excuses voor deze storende fout.
                                                          Met vriendelijke groet, J. J. Post

Gezellige middag voor iedereen