Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016 Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016

Bloemengroet

Ook dit jaar gaat de jeugdraad op de startzondag weer met bloemen op stap voor mensen die ouder zijn dan 70 jaar en naar gemeenteleden die ziek zijn.
De jeugdraad verzorgt zelf de bloemen, dus de gemeente wordt vriendelijk verzocht om GEEN bloemen mee te nemen naar de startdienst. Dit heeft er mee te maken dat het voor ons moeilijk in te schatten is hoeveel bloemen er mee gebracht worden en hoeveel wij er dan bij moeten bestellen.

Wij vragen wel aan u als gemeente om ons te helpen met het rondbrengen van de bloemen. Dit doen wij op de startzondag vanaf 15.00 uur. U kunt zich opgeven bij P.J. Loonstra tel. 412887.
Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u dit ook aan de familie Loonstra doorgeven.

Met vriendelijke groet, de Jeugdraad

terugblik op de startzondag terugblik op de startzondag
lees meer ยป

Passage