Kerkdienst live en terugzien

Diensten op internet
Kijk naar de live uitzendingen of een dienst terugzien op:
Bovensmilde live

De zondagse erediensten en bijzondere kerkdiensten, worden uitgezonden op internet en kunnen live worden bekeken.
Een kerkdienst wordt 6 maanden bewaard om terug te kijken.
Op verzoek kan een dienst op DVD worden gezet. Neem hiervoor contact op met de kerkrentmeesters. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht.
Rouwdienst:
Ook een rouwdienst kan op verzoek worden uitgezonden om live te bekijken. Deze diensten worden, na overleg met de familie, geen 6 maanden bewaard om terug te zien. De dienst kan op verzoek wel op DVD worden gezet. Er dient wel iemand beschikbaar zijn die de apparatuur insteld en aanwezig is. De kosten voor de uitzending en het op DVD zettern bedragen € 50,00. Voor afspraken: neem contact op met de koster, predikant of kerkrentmeesters.