Kerkdienst live en terugzien

Diensten op internet
Kijk naar de live uitzendingen of een dienst terugzien op:
Bovensmilde live

De zondagse erediensten en bijzondere kerkdiensten, worden uitgezonden op internet en kunnen live worden bekeken.
Een kerkdienst wordt 6 maanden bewaard om terug te kijken.
Op verzoek kan een dienst op USB (MP4)worden gezet. Neem hiervoor contact op met de kerkrentmeesters. Hiervoor worden wel kosten in rekening gebracht.
€ 25,00 excl. USB-stick.
Rouwdienst:
Ook een rouwdienst kan op verzoek worden uitgezonden om live te bekijken. Deze diensten worden, na overleg met de familie, geen 6 maanden bewaard om terug te zien. De dienst kan op verzoek USB-stick worden gezet. Er dient wel iemand van het Beam-Team beschikbaar te zijn, die de apparatuur insteld en aanwezig is. De kosten voor de uitzending en het op USB zetten bedragen € 50,00 excl. USB-stick. Voor afspraken: neem contact op met de koster, predikant of kerkrentmeesters.

overzicht van activiteiten - zaalindeling week 17 2018
datum en tijdstip 23-04-2018 om