Archief Archief

Archief Hervormde Gemeente
Namens de werkgroep eredienst zijn we op zoek naar het oude archief van de Hervormde Gemeente welke destijds opgeslagen was in de stalen kast in de consistorie aan de Hoofdweg. Het betreft stukken 1 t/m 37. Waar zijn de stukken gebleven?
Als deze stukken naar het archief in Assen zijn gebracht, willen wij graag weten wie dat gedaan heeft, wanneer en of er een inventarislijst is opgemaakt. Via deze informatie kunnen de stukken (die in ieder geval nog niet zijn gearchiveerd) door ons ter inzage worden gekregen.
In het archief van Assen konden we alleen de nog oudere stukken vinden die destijds door de heer Bruins naar het archief waren gebracht. Graag zo spoedig mogelijk uw reactie!
                                                                                              Hans van der Laan, tel 413042

datum en tijdstip 30-07-2017 om