PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Informatie ZWO activiteiten Informatie ZWO activiteiten

Algemene Informatie over de ZWO commissie van de kerk

Lees verder >>

lees meer ยป
 
Fancy Fair 23-09-2017 Fancy Fair 23-09-2017

Laatste activiteit in Het Kruispunt
Over een maand hopen we nog één keer gebruik te maken van de ruimtes in en bij het kerkgebouw aan de Ds. L. Dijkstrastraat. Dan houden we op zaterdag 23 september van 10.30 – 15.00 uur de Fancy Fair.
Nog even wat informatie voor u, met de vraag om mee te werken aan de voorbereiding:
Rad van avontuur: Hiervoor zoeken wij nog prijsjes; heeft u nog iets nieuws staan? Meld het bij Gré Suurd (Rozenstraat 1, Tel. 412559) of Joop Kant (Wollegras 21, Tel. 412943).
Boeken en kaartenverkoop: Boeken of kaarten kunt u brengen naar Marjan Kleefman (Snavelbies 15) of Janny Tamming (Boerheem 42,Tel. 414613).
Kofferbakverkoop: Op de parkeerplaats. Bij voorinschrijving € 10,-; ter plaatse € 12,50. Aanmelden bij Joop Kant, ook voor alle algemene informatie. We houden u op de hoogte, tot 23 september!
                                               Namens de fancy fair - commissie, ds. Gert Wybe van der Werff
 
 

 
Fancy Fair 23-09-2017 Fancy Fair 23-09-2017

Fancy Fair

VOOR LAATSTE INFO: ZIE IN DE AGENDA OP
23-09-2017!De laatste rommelmarkt die we hielden ligt  al weer een paar jaar achter ons, maar de goede herinneringen hieraan bracht ons in de ZWO-commissie op het idee dit toch weer eens te organiseren. Met het doel nu geld in te zamelen voor ons project in Rwanda. Daar kwam bij dat door de verhuizing van de kerk er spullen over blijven die niet mee kunnen of hoeven naar het gebouw aan de Hoofdweg en die daarom verkocht kunnen worden. Daarom is een commissie gevormd uit leden van de ZWO en andere werkgroepen om een evenement voor te bereiden waarvan de opbrengst fifty-fifty is: voor de kerk en voor de wezen in Rwanda die via de Stichting“Mwana Ukundwa”, (“Geliefd Kind”) ondersteund worden.

De datum kunnen we nu nog niet met zekerheid geven: dat hangt af van de vele dingen die met de verhuizing moeten gebeuren en daar is op dit moment nog niet voldoende zicht op. Het zal een zaterdag eind augustus of in september worden, zodra dit bekend is hoort u dit.

De opzet van het evenement is wat anders dan van de gebruikelijke rommelmarkt en noemen we het daarom maar een fancy fair (nou ja, kan volgens het woordenboek ook een rommelmarkt zijn, maar voor ons om het verschil aan te geven). Het gaat nu niet om de verkoop van gebruikte spullen, met uitzondering van boeken. Wel om de verkoop van zelfgemaakte dingen, hapjes en drankjes en de winst uit spelletjes of andere activiteiten die worden aangeboden.

Wat kunt u/jij doen om hieraan mee te helpen?
We vragen dus niet om gebruikte goederen aan te leveren, maar wel boeken en daarnaast spullen  die nieuw zijn of er als nieuw uitzien (om te verloten via het Rad van Fortuin of als prijsjes bij de spelletjes). Deze kunnen vanaf nu ingebracht worden. Ook kunt u/jij zelfgemaakte zaken of  activiteit die geld oplevert voor het goede doel aanbieden. De bedoeling is dat wat niet verkocht wordt door de aanbieder zelf na afloop weer meegenomen wordt. Er komen speciale attracties voor de jeugd en verder is er van alles te eten en te drinken!
 
Voor alle informatie over in te brengen spullen en het aanmelden van activiteiten neem contact op met Joop Kant, Wollegras 21, tel.412943.
 
Wat hetzelfde is als bij de rommelmarkt voorheen: een plek om elkaar te ontmoeten, gezellige drukte, plezier maken met elkaar!
We hopen op jullie medewerking en staan open voor alle ideeën om hier een feestelijke dag van te maken!

De fancy fair-commissie: Marion Alferink, Joop Kant, ds.Diete Kits, Géke van Sleen, Gré Suurd, ds. Gert Wybe van der Werff en Ger Wieringa
 
 

 
zendingsbusjes zendingsbusjes

Bericht van de ZWO-commissie
Op 24 april jl. hebben Suzanne en Manon van der Hoek de zendingsbusjes weer geleegd.
Ze hadden samen de geweldige opbrengst van € 135,00 over een periode van ongeveer 10 maanden.
Suzanne en Manon hartelijk bedankt voor dit mooie resultaat.
Omdat er nog veel wijken vacant zijn voor wat betreft de zendingscollectanten zijn nieuwe aanmeldingen van harte welkom.
In overleg kunnen we dan uitzoeken wat de dichtst bij zijnde straten zijn waar gecollecteerd kan worden. Aanmelden kan bij Helma Post, Rozenstraat 45, tel. 0592-415437.
 

 
Postzegels en kaarten Postzegels en kaarten

Bedankt
In het vorige kerkblad kon u lezen dat u uw postzegels en kaarten in de daarvoor bestemde Milieubox bij de ingang van de kerk kunt inleveren. Ruim 30 jaar heeft de familie Daling dit voor Kerk in Actie gedaan. Namens de ZWO-commissie heeft de voorzitter hun hiervoor bedankt en een boeket bloemen overhandigd.
Komt u niet in de kerk maar wilt u wel postzegels en kaarten inleveren, dan kunt u hiervoor nog steeds terecht bij de familie Daling, Schoolstraat 24. 
Joop Kant
 

 
 

overzicht van activiteiten - zaalindeling week 17 2018
datum en tijdstip 23-04-2018 om
meer details

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 29-04-2018 om
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 29-04-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.