collecte zondag 29 maart collecte zondag 29 maart

Ghanese straatmeisjes staan op uit armoede en leren een vak
Ghana is een West-Afrikaans land in ontwikkeling, maar de verschillen tussen noord en zuid zijn nog groot. In de dorpen in het droge noorden is het bestaan hard, is het onderwijs niet altijd goed en hebben jongeren weinig kans op werk. Ellende kan je neerslachtig maken en neerdrukken. Vaak is het goed om op te staan en in beweging te komen. Toch kan dat ook wel eens fout uitpakken.
Door uw bijdrage aan de collecte kunnen meer straatmeisjes in Accra de kans krijgen om in tien maanden een vak te leren: naaien, sieraden maken, of het kappersvak. Ze worden nog minstens twee jaar daarna begeleid om hun bedrijf tot een succes te maken.
Kijk voor meer informatie op www.kerkinactie.nl/straatmeisjesghana.
Uw bijdrage voor dit werk is welkom via de bankrekening van de diaconie.
NL43RABO0373736401. dankuwel.