Samenstelling kerkenraad Samenstelling kerkenraad

Op zondag 14 juli hebben we al een afkondiging gedaan….de kerkenraad heeft weer ambtsdragers gevonden.
Om u allen het overzicht te geven volgt hieronder de samenstelling van de kerkenraad en ook de namen van degenen die afscheid nemen.

1. Hans van der Laan, scriba
  2. Nico Meilof, ouderling
  3. Andries Snippe, jeugdouderling en ouderling (uitbreiding van taken naar ouderling)
  4. Gerda Breukelaar, ouderling (nieuw)
  5. Michiel Hasslacher, ouderling coördinerende taken en bijzondere projecten (nieuw)
  6. Jakob Kappen, ouderling (aftredend)
  7. René Herben, ouderling (aftredend)
  8. Donna Appelo, college van diakenen, voorzitter
  9. Jan Post, college van diakenen, penningmeester
  10. Lammy Snippe, college van diakenen, lid
  11. Harry Janssen, college van diakenen (aftredend)
  12. Roel Vording, college van diakenen, lid
  13. Wilma Noorda, college van diakenen, lid (nieuw)
  14. Hieke Herben, college van diakenen, lid (nieuw)
  15. Olga Koning, college van diakenen (aftredend)
  16. Sjoerdje Vording, college van diakenen (aftredend)
  17. Boele Siepel, college van kerkrentmeesters, voorzitter
  18. Jeanet te Velde, college van kerkrentmeesters, penningmeester
  19. Renate Nagelhout, college van kerkrentmeesters, secretaris (nieuw)
  20. Piet Boer, college van kerkrentmeesters, lid
  21. Johan Pinkster, college van kerkrentmeesters, lid
  22. Karin Kappen, ouderling, voorzitter kerkenraad
Een hele lijst met namen. Dankbaar zijn we voor de toezeggingen en ook voor de energie die de aftreders hebben gegeven in het belangrijke stuk kerkenwerk.
Zoals het er naar uitziet willen we op 15 september de dienst van bevestiging en aftreding gaan houden.
En ook zijn we verheugd dat er een nieuwe pastoraal medewerker aan de slag gaat.
Mevr. G. van Sleen zal ook op 15 september 2019 worden geïnstalleerd.

Mocht u bezwaren hebben tegen de bevestiging van de nieuwe leden, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van de kerkenraad.
Met een groet vanuit het hart en een fijne zomerperiode toegewenst, Karin Kappen