Actie Kerkbalans 2020 Actie Kerkbalans 2020

Dit jaar zijn we samen met de kerkenraad en diaconie op 18 januari gestart met een gezellige middag voor alle gemeenteleden welke zeer goed bezocht is. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door een substantiële financiële bijdrage van OPA. Aansluitend aan deze middag vond de Grote Startmaaltijd, in de vorm van een stamppotbuffet plaats. Dit was het startmoment van de Actie Kerkbalans. Ook hier waren bijna zestig gemeenteleden aanwezig. Tijdens de middag en ook daarvoor zijn er opnames gemaakt door een team van de KRO-NCRV voor het programma “Met Hart en Ziel”. Het resultaat van deze opnames, met daarin een uitgebreid interview met Lammy Snippe – Feijen, was te zien op donderdag 23 januari om 16.10 uur op NPO2. Via Uitzending gemist is het programma alsnog te zien.

De afgelopen weken hebben vele vrijwilligers zich ingezet voor de Actie Kerkbalans.
Allen heel hartelijk bedankt daarvoor. De Actie Kerkbalans heeft voor in totaal € 84.680,= aan toezeggingen ontvangen. Alle gevers willen we bedanken voor dit geweldige resultaat!