za 3 maart 2018

Kruispunt en gehele dorp
Tijdstip:
 9.00 uur

Op zaterdag 3 februari j.l. is het oud papier bij u opgehaald door: Jan Huizing, Piet Jaap Loonstra, Jasper Raaphorst, Erwin Wieringa, Stefan Snippe, Thomas Snippe, David Wanders en Reint Brink.

Onder winterse omstandigheden is deze morgen het oud papier ingezameld, en de snert en snacks na afloop vormden een aangename aanvulling om weer op temperatuur te komen. Jos Brink had zoals gebruikelijk voor de snert en snacks gezorgd.
Komende zaterdag 3 maart a.s. vindt de volgende inzameling van het oud papier plaats, zoals altijd ook nu weer vanaf 09.00 uur.

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 03-10-2020 om vanaf 9.00 uur