Algemene informatie over de kerkenraad

Het kerkelijk werk is als volgt georganiseerd:
- Ouderlingen (pastoraat , scriba en voorzitter)
- College van kerkrentmeesters
- College van diakenen
- Werkgroep erediensten

Vorming en Toerusting => dat wordt georganiseerd met de overige PKN-gemeenten in de Smildes.

In de werkgroepen/colleges zitten ambtsdragers en gemeenteleden. Niet elke ambtsdrager bezoekt de kerkenraadsvergadering,

De kerkenraad bestaat uit predikanten en ambtsdragers.
  • Er wordt 1 keer per maand vergaderd.
  • Twee keer per jaar is er een vergadering waarvoor de hele gemeente is uitgenodigd (gemeenteavond).
  • Naast de maandelijkse vergaderingen is er ook één keer per jaar een bezinningsavond met de predikanten en alle ambtsdragers.
  • Ook is er een jaarlijkse bijeenkomst met alle werkgroepen en haar vrijwilligers.

Hieronder en overzicht van enkele leden van de kerkenraad. Bij de pagina’s van de diaconie en de kerkrentmeesters zijn alle namen van de ambtsdragers te vinden.

Ds. S.D. Kits (Diete)

Ds. G.W. van der Werff (Gert Wybe)
(0592) 420341

K. Kappen-Kreeft (Karin), voorzitter kerkenraad