Breed Pastoraal Overleg en wijkteamoverleg nieuwe stijl Breed Pastoraal Overleg en wijkteamoverleg nieuwe stijl

Er hebben zich wat verschuivingen voorgedaan in de organisatie van het pastoraat en dat vraagt om andere vormen van overleg. Steeds meer pastoraal medewerkers zijn niet meer aan een wijk gebonden, maar hebben de zorg voor adressen in meerdere wijken. Het wijkteamoverleg wordt zo minder relevant.
De nieuwe opzet is nu dat op één avond alle pastoraal medewerkers samenkomen.
Een deel van de avond wordt dan besteed aan overleg in het eigen wijkteam en met de niet aan een wijk gebonden pastoraal medewerkers.
Daarnaast  kan  een deel van de avond besteed worden aan een gezamenlijk onderwerp. Dit is bedoeld voor verdieping van het pastoraat. Wat dit onderwerp wordt hangt ook af van wat u belangrijk vindt om te bespreken. Dus horen wij graag suggesties van u!
Geef het door aan de werkgroep pastoraat.