do 30 november 2017

afsluiting classis Assen

Locatie:
 kerkelijk centrum ‘Op de Helte’, Touwslager 125 te Roden.
Tijdstip:
Prijs:
 vrije gift

Feestelijke en theatrale afsluiting classis Assen op donderdag 30 november
De classis Assen zal ophouden te bestaan en opgaan in de te vormen classis Groningen-Drenthe. Om dit moment te markeren sluit de classis Assen haar bestaan af met een feestelijke theatervoorstelling open voor alle gemeenteleden in ons rayon Noord Drenthe van Kees van der Zwaard “Hier sta ik”. Hij kruipt in de huid van niemand minder dan Maarten Luther.
U hoort een monoloog over vriendschap en verraad, God en het geweten, de duivel en de vrije wil, voortgedreven door het verlangen naar wat ooit genade werd genoemd.
De voorstelling en afsluiting van de classis is op donderdag 30 november om 20.00 uur in het kerkelijk centrum ‘Op de Helte’, Touwslager 125 te Roden. De toegang is vrij voor alle gemeenteleden, al vragen we een vrije gift bij de uitgangscollecte. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten.

Jans Doorn, scriba classis Assen