Collecteren in de kerkdiensten vanaf september 2018 Collecteren in de kerkdiensten vanaf september 2018

Op de laatste kerkenraadsvergadering is besproken dat we in de knel komen met het aantal ambtsdragers welke dienst doen en collecteren.
De kerkenraad heeft het volgende besloten. We draaien voortaan (vanaf september) met 3 ambtsdragers. De kerkrentmeesters en diakenen komen in 1 groep. Daarvan worden steeds 2 geselecteerd voor de dienst op de zondag en de overige diensten. Uit de groep ouderlingen komt de ouderling van dienst. De ouderling van dienst doet ook mee met het collecteren. Kinderen mogen natuurlijk ook helpen.
Dus we zitten voortaan met 3 ambtsdragers voorin. Met uitzondering bij het Heilig Avondmaal, dan blijven 5 ambtsdragers dienst doen.

ans van der Laan, scriba