Dat we voor elkaar zorgen! Een berichtje van de Diaconie PKN Bovensmilde       Dat we voor elkaar zorgen! Een berichtje van de Diaconie PKN Bovensmilde

Afgelopen week kon de Voedselbank geen pakketten leveren. Voor de adressen in Bovensmilde heeft (onder in achtneming van AVG) de diaconie, via Joop Kant, gezorgd dat er op deze adressen wél een pakket is bezorgd. Komende weken gaat de Voedselbank ‘gewoon’ weer pakketten verzorgen, maar… toch het volgende.
Voor velen is bekend dat er op de eerste zondag van de maand, goederen worden meegenomen naar de kerkdienst in de Waterstaatskerk. Deze artikelen worden vervolgens naar de voedselbank in Smilde gebracht. Omdat er geen diensten worden gehouden en wij iedereen wel de gelegenheid willen geven om levensmiddelen/artikelen te brengen voor hen voor wie dat broodnodig is:
Op de zondagen 5 april en 3 mei kunnen etenswaren/goederen t.b.v. de Voedselbank gebracht worden:
- bij Joop Kant, Wollegras 21. (tel. 412943) Eventueel wil hij de goederen ook komen halen, wanneer u/jij niet kunt brengen.
- de garage staat dan open van 10.30 - 15.00 uur.
- er zijn bananendozen waarin de goederen gelegd kunnen worden.

We hopen op veel respons. Groet voor u allen, Donna Appelo (voorzitter)