Kort verslag van de kerkenraadsvergadering van 6 december 2016 Kort verslag van de kerkenraadsvergadering van 6 december 2016
Kort verslag van de kerkenraadsvergadering van 6 december 2016
De opening wordt deze keer verzorgd door ds. Gert Wybe v.d. Werff, hij geeft een korte uitleg over het meest bekende kerstlied ‘Stille nacht, Heilige Nacht’. Daarna zingen we lied 433. Een goede gewoonte binnen onze kerkenraad is het rondje wel en wee. Zo delen we met elkaar wat ons persoonlijk bezig houdt. Nog een goede gewoonte is geworden het delen van het ‘stoofje’. Wij hebben het losgelaten en de stoof circuleert nu door de gemeente en de eerste positieve reacties zijn binnen.  We bespreken de afgelopen diensten en de diensten die in het verschiet liggen. ‘Onze Opdracht ‘ uit Dwingeloo verleent haar medewerking aan de Kerstnachtdienst. De voorbereidingen zijn in volle gang. Ook dit jaar verzorgt de familie Brink de lekkernijen voor- en na de dienst. Op zondag 1 januari zal de dienst om 10.30 uur beginnen. De verpachting van een stuk landbouwgrond van de diaconie is voor 4 jaar gegund aan Jeroen Meilof. Twee leden zijn naar de diaconale dag in Utrecht geweest en hebben daar deelgenomen aan diverse workshops. Op 17 december wordt er weer ingezameld bij de Poiesz t.b.v. de voedselbank Midden Drenthe. Het college van kerkrentmeesters heeft het KKG opdracht gegeven voor de start van de verkoop (bij inschrijving) van ‘Het Kruispunt’. Inmiddels is in opdracht van SDL de fa. Koers het bijgebouw aan de Hoofdweg aan het slopen. Op 14 december komen de coördinatoren en de leden van de subgroepen weer bij elkaar om de verhuizing naar de Hoofdweg in goede banen te leiden. In juni treden een aantal kerkenraadsleden af waaronder de scriba’s, een aantal diakenen en kerkrentmeesters. Wacht niet af, maar meld u/je spontaan aan om onze kerkenraad op sterkte te houden!. Namens de kerkenraad wensen wij u gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2017 toe.

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 03-10-2020 om vanaf 9.00 uur