collectes komende weken collectes komende weken
Mededeling van de diaconie.
Vanwege de corona-crisis zijn de kerkdiensten vanaf 15 maart niet meer mogelijk in ons kerkgebouw.
Hierdoor zijn ook de collecteopbrengsten, zowel die voor de Kerkinactie collecten en de diaconie, als ook die voor de eigen kerk: de 2e en 3e (pastoraat en eredienst) komen te vervallen.
Ook de komende periode zijn er weer collectes bestemd voor acties van KIA en PKN.
Zondag 26 april: 1e collecte voor eigen diaconie.
Zondag  3 mei:    1e collecte voor KIA, Nigeria noodhulp.
Zondag 10 mei:   1e collecte voor PKN, jeugdwerk JOP.
Een toelichting op de KIA-collecten kunt u vinden op de website van Kerkinactie/collecterooster,
of op onze website: https://bovensmilde.protestantsekerk.net   Onder: diaconie/nieuws.
Wilt u een bijdrage doen dan kan dit door het over te maken op de rekening:
NL43RABO 0373736401 tnv: Diaconie Protestantse gemeente Bovensmilde.
Uw bijdrage voor de 2e en 3e collecte kunt u overmaken op rekening:
NL48RABO0373717105 t.n.v. Protestantse gemeente Bovensmilde.
Verzoek, ivm. de transactiekosten: Graag in één bedrag overmaken,
met vermelding van de verdeling.
Wij bedanken u hier alvast voor uw medewerking: De diaconie