PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 

zo 5 maart 2017

Dienstenmarkt

Locatie: 
 Het Kruispunt
Tijdstip: 
 10:00 uur

Dienstmarkt 2017
Traditioneel start de dienstenmarkt op de 1e zondag van de lijdenstijd. En dat is zondag 5 maart 2017. De opbrengst van de dienstenmarkt gaat net als vorig jaar naar de weeskinderen in Rwanda.
 
In 1994 zijn in 100 dagen tijd 1 miljoen mensen gedood. Duizenden kinderen werden daardoor wees. Om in deze nood tegemoet te komen is de organisatie Mwana Ukundwa – betekent ‘geliefd kind’ ontstaan. Dit project gaan we voor langere tijd financieel ondersteunen. Dit doen we door o.a. de opbrengst van de flessenactie en de dienstenmarkt etc.
 
Dus werkgroepleden, gemeenteleden, jong of oud, zet weer uw of jouw schouders er onder. Het  is voor iedereen een uitgelezen kans om je binnen de gemeente te laten zien.
Wat is er leuker om samen of alleen iets te doen tegen een kleine vergoeding voor gemeenteleden of iemand buiten de kerk. Wat u/jij gaat doen is niet belangrijk, het kan muziek maken zijn, eten koken, auto wassen, boodschappen doen of tuinwerkzaamheden. Het maakt niet uit.
 
De Dienstenmarkt vindt aansluitend aan de kerkdienst plaats in de grote zaal. Onder een kopje koffie/thee kunt u uw/jouw activiteit aanmelden en meer informatie krijgen over het project.
De dienstenmarkt duurt tot 1 juni.
Alvast bedankt voor uw/jouw medewerking!
Z.W.O.-commissie
 
 

terug
 


 

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om
meer details

Eredienst, aanmelding via kerkbovensmilde@gmail.com of 06-30125900
datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30 uur
1e rondg. collecte        : Kerk in Actie-Zomerzending
2e rondg. collecte        : Pastoraat
Uitg. collecte               : Eredienst
Kindernevendienst      : Rosalie Smit
Oppasdienst               : Indien nodig aanwezig


Rwanda - Kerk als plek van hoop, hulp en verzoening
De Presbyteriaanse kerk in Rwanda heeft bijzondere aandacht voor jongeren, armen en slachtoffers van de genocide. De kerk betrekt jongeren actief bij het gemeenteleven en geeft hen een eigen plek in de kerk. Ook krijgen zij begeleiding bij de uitdagingen in hun dagelijks leven, zoals werkloosheid, armoede en geweld, en krijgen ze training om hun talenten te versterken. De kerk biedt ook trainingen aan de veelal arme gemeenteleden. Zij leren nieuwe landbouwmethoden aan om hun levensomstandigheden te kunnen verbeteren. Voor daders en slachtoffers van de genocide organiseert de kerk zogenaamde 'Lichtgroepen' waarin zij leren om met elkaar te kunnen samenleven. Collecteer mee voor hoop, hulp en verzoening in Rwanda.

Beide zondagen is de tweede collecte voor: Pastoraat en de derde voor Eredienst.
Bij het uitgaan van de dienst kunt u de gaven geven, er staan 3 schalen gereed.
Voor diegenen die niet in de kerk zijn: zie onderstaande mogelijkheid:
Uw giften voor de 1e collecte graag overmaken op rekening: NL43RABO0373736401 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Bovensmilde.
Uw giften voor de tweede en derde collecte graag overmaken naar het College van Kerkrentmeesters.
Rekeningnr.: NL48 RABO 0373 7171 05 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Bovensmilde
Het heeft onze voorkeur om het bedrag voor een aantal weken in één keer over te maken, dit om de bankkosten laag te houden. Onze hartelijke dank namens de Diaconie en de Kerkrentmeesters.
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

Voedselbank
datum en tijdstip 06-09-2020 om
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.