Brievenpastoraat Brievenpastoraat

Je zult wel denken wat is ‘brievenpastoraat’ nou weer? In de nieuwe tijd van corona en elkaar weinig ontmoeten hebben we een idee om met elkaar in contact te komen.
Elkaar dingen vertellen die je normaal gesproken in een gesprek doet. Tijdens de koffie bijvoorbeeld.

Wat is het idee?

Omdat een kaartje vlug is volgeschreven hebben we bedacht dat we elkaar een brief schrijven. Dit hoeft niet direct een lange brief te zijn. Dat laten wij aan jullie zelf over. De bedoeling is dan wel dat de ontvanger weer met een brief reageert naar de afzender. Het is namelijk leuk om een brief te ontvangen en te weten dat de ander tijd heeft genomen om die brief te schrijven. En nadat je een brief hebt gestuurd is het nog leuker om te wachten op het antwoord.
Dit zorgt voor tijdverdrijf en kan leiden tot een leuk schriftelijk gesprek dat tussen twee  of meer personen kan plaats vinden. De onderwerpen laten wij aan jullie zelf over en kunnen dus best persoonlijk zijn of worden.
Om hierin jullie te ondersteunen vragen wij mensen die graag een brief schrijven of die graag een brief ontvangen zich bij ons te melden . En wie weet ontvangt u dan binnenkort wel een ouderwetse, maar o zo leuke brief op uw deurmat.
Wij  kunnen een of meerdere afzenders en ontvangers aan elkaar koppelen.
Jullie kunnen dit aangeven bij: Jakob Kappen, 06-30870926  of  kappen1995@gmail.com
of Michiel Hasslacher, 06-21898148 of michielhasslacher@gmail.com

Met een vriendelijke groet, Werkgroep Pastoraat