Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016 Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016
Bloemengroet

Ook dit jaar gaat de jeugdraad op de startzondag weer met bloemen op stap voor mensen die ouder zijn dan 70 jaar en naar gemeenteleden die ziek zijn.
De jeugdraad verzorgt zelf de bloemen, dus de gemeente wordt vriendelijk verzocht om GEEN bloemen mee te nemen naar de startdienst. Dit heeft er mee te maken dat het voor ons moeilijk in te schatten is hoeveel bloemen er mee gebracht worden en hoeveel wij er dan bij moeten bestellen.

Wij vragen wel aan u als gemeente om ons te helpen met het rondbrengen van de bloemen. Dit doen wij op de startzondag vanaf 15.00 uur. U kunt zich opgeven bij P.J. Loonstra tel. 412887.
Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u dit ook aan de familie Loonstra doorgeven.

Met vriendelijke groet, de Jeugdraad

terugblik op de startzondag terugblik op de startzondag
lees meer ยป

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 04-07-2020 om vanaf 9.00 uur

datum en tijdstip 05-07-2020 om

Eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 uur en live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1394-PGBovensmilde
collecte Kerk in Actie. (binnenlands diaconaat). Nu we weer, beperkt, samenkomen in de kerk, kunt u uw gaven ook weer ter plekke doneren, zij het in gewijzigde vorm.
Nederland-Vakantiepret voor kinderen in armoede.
Armoede onder kinderen is een groot probleem in Nederland. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede, dat zijn er twee per klas! Dat moet anders. Daarom ondersteunt Kerk in Actie diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede, met advies en informatie. Ook brengen we diakenen met elkaar in contact, zodat zijn van elkaar kunnen leren. Verder ondersteunen we diaconieën via de Actie Vakantietas met rugzakjes die zij kunnen vullen met leuke zomerspulletjes, zodat kinderen de lange zomervakantie door kunnen komen. Collecteert u mee?

datum en tijdstip 05-07-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur