Einde project KOP (Kiandutu Outreach Project), start project 'Een Druppel' Einde project KOP (Kiandutu Outreach Project), start project 'Een Druppel'
ZWO-Jeugdkerkdienst 3 november
In deze dienst hebben we ons project KOP (Kiandutu Outreach Project) beëindigd.
We mochten de afgevaardigde Mevr. Jannie Meijer en Margriet van Waveren een cheque overhandigen van € 2.846,25 (In 2018 hebben we reeds € 2.338,13 overgemaakt).
Wat het totaalbedag brengt op € 5.184,38.
De dames bedankten ieder voor dit hele mooie bedrag en wenste ons succes met ons nieuwe project.
Namens het bestuur van de ZWO, IEDEREEN die heeft meegewerkt dit prachtige bedrag bij elkaar te brengen HARTELIJK DANK.
Ons nieuwe project:
“Stichting Een Druppel” die tot doel heeft kleinschalige hulp te verlenen op de Molukken en andere gebieden in Indonesië aan de kansarmen.
Dhr. Jan Hazenberg gaat daar zeer regelmatig naar toe en elke euro geschonken wordt geheel voor dit doel gebruikt.
Wilt U een financiële bijdrage geven dan kan dat op:
Rekening  NL43 RABO 0373 7364 01. Diaconie Protestantse gemeente t.a.v. Een Druppel.
Deze giften zijn aftrekbaar voor de belasting.

Groeten namens de ZWO-commissie, Joop Kant

Bedankbrief namens KOP
Ik heb het ontzettend gewaardeerd dat jullie KOP deze gelegenheid hebben gegeven om KOP kenbaar te maken.
Samen met Margriet Wijnveen en Alie Valk (ambassadeurs van KOP) hebben we de diensten de afgelopen keren bijgewoond. Jullie oprechte interesse en steun hebben ons geraakt. Met dit fantastische bedrag kunnen we weer heel veel betekenen voor hen die het niet zo hebben getroffen.
Jullie zijn voor mij een warme gemeente, waar ik met veel plezier ben geweest.
Dank jullie wel, hartelijke groet namens KOP.

Jannie Meijer-Martens