za 9 januari 2016

Bovensmilde
Tijdstip:

FLESSENACTIE              FLESSENACTIE                        FLESSENACTIE
Zaterdag 9 januari 2016 is weer onze jaarlijkse flessenactie.
Wij (oud en jong) komen bij u langs voor het ophalen van de lege statiegeld flessen/kratten.
Wat anders is dan voorgaande jaren, is dat wij de flessen die u klaar zet voor ons, meenemen. Wij bellen dus niet meer aan. Reden hiervoor is dat we niet meer zo veel vrijwilligers hebben en dus minder handen beschikbaar hebben om aan te bellen.

Wij zouden het dus heel fijn vinden als u de flessen op de stoep of bij de voordeur voor ons neerzet.
Alvast heel erg bedankt. J

Wij gaan vanaf 09.00 uur het dorp rond.

Het doel waarvoor we dit jaar op pad gaan is weeskinderen in Rwanda. In 1994 zijn in 100 dagen tijd 1 miljoen mensen gedood. Duizenden kinderen werden daardoor wees, en om in deze nood tegemoet te komen is de organisatie Mwana Ukundwa – betekent “geliefd kind” – ontstaan. Meer informatie over dit doel is te vinden op de website van de kerk, http://bovensmilde.protestantsekerk.net (diaconie, ZWO)
Alex Raaphorst en Karin Kappen