za 28 januari 2017

Flessenactie 2017

Locatie:
 Het Kruispunt en het gehele dorp
Tijdstip:
 9.00 uur  - 12.00 uur

Flessenactie PKN Bovensmilde gaat toch door
In tegenstelling tot het bericht in de Smildeger Neiskrant zal de flessenactie dit jaar toch doorgaan!
Samenwerking Jeugdwerk Bovensmilde
PKN Bovensmilde en Jeugdwerk Bovensmilde zullen vanaf heden samen optrekken bij het inzamelen van de flessen bij de traditionele flessenactie.
Deze samenwerking is zeer snel tot stand gekomen door het bericht dat de PKN Bovensmilde heeft geplaatst in lokale krantjes dat zij dit jaar de flessenactie helaas niet konden doen. Tevens is Jeugdwerk Bovensmilde rechtstreeks benaderd of zij wilden helpen.
Aangezien het bestuur van Jeugdwerk Bovensmilde het afgelopen jaar succesvol de samenwerking met andere organisaties heeft weten te vinden bij de organisatie van dorps brede activiteiten, was dit een uitgelezen kans om de helpende toe te steken en de handen ineen te slaan.

28 januari tussen 9 en 12 uur
Wacht dus nog even met het inleveren van de lege flessen, want die zullen we zaterdag de 28e gaan ophalen zoals u dat gewend was!
Dat geeft jullie nog even de tijd om te sparen en geeft ons nog even de tijd om het in sneltreinvaart te organiseren.