za 6 januari 2018

Tijdstip:
 9.00 uur  - 12.00 uur

Flessenactie 2018
Net zoals vorig jaar zal de jaarlijkse flessenactie georganiseerd en uitgevoerd worden door onze kerk en Jeugdwerk Bovensmilde. De samenwerking is vorig jaar goed bevallen....en wat goed is mag je gewoon weer opnieuw doen. De datum is zaterdag 6 januari 2018.
We komen 's ochtends bij u langs. Dus u mag nu al beginnen met sparen. Ik weet van mensen die het hele jaar de flessen opsparen. Want vele flessen maken een hoop geld.
Geld wat gebruikt wordt voor het Jeugdwerk in Bovensmilde (doen altijd ontzettend veel kinderen aan mee) en voor een goed doel.

Wij willen u vragen waar u het geld aan zou willen schenken. Dat mag een doel dichtbij zijn of een doel waar u zelf bij betrokken bent of vrijwilligerswerk voor doet, een doel ver weg. Wij horen het graag van u. Graag voor de kerstdagen (06-30125900).
Tenslotte: wij hebben ook nog handjes nodig....van volwassenen en kinderen. We rekenen eigenlijk op veel kinderen. Want......de opbrengst is immers ook voor een belangrijk deel voor hen. En als tegenprestatie krijgen ze gratis toegang tot de activiteiten van het Jeugdwerk Bovensmilde.
Dus, samenvattend:
- geef door welk doel u wilt steunen.

- geef u op als vrijwilliger....grote en kleine handen.

Bedankt en een groet van Karin Kappen (namens de kerkenraad)