za 23 september 2017

Tijdstip:
 10.30 uur  - 15.00 uur

Fancy Fair komende zaterdag
Nog één keer pakken we flink uit in Het Kruispunt met een aantal gezellige activiteiten op zaterdag 23 september van 10.30 tot 15.00 uur. Komt u/jij ook om een spel te doen, het Rad van Avontuur het juiste nummer te zien aanwijzen, een boek of anderszins te kopen, dan wel om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje?! Graag tot ziens!
De fancy fair-commissie: Marion Alferink, Joop Kant, ds. Diete Kits, Géke van Sleen, Gré Suurd, ds. Gert Wybe van der Werff, Ger Wieringa en nog vele vrijwilligers.

Fancy Fair
De datum voor de Fancy Fair is nu definitief vastgesteld op zaterdag 23 september, van 10.30 – 15.00 uur  in “Het Kruispunt”.
Deze vindt dus plaats ná de verhuizing, wat in sommige opzichten (de catering met name) wat improvisatie vraagt. Maar de verhuizing vraagt ook een behoorlijke inzet van vrijwilligers, zodat de Fancy Fair beter even later kan gebeuren. Om het gebouw aantrekkelijker te houden voor de verkoop zal bovendien niets van de inventaris meteen worden verkocht.
Voor alle activiteiten, aanmelding van spullen, informatie over de kofferbakverkoop en wat hieronder maar verder wordt genoemd, wendt men zich tot:
Joop Kant, Wollegras 21, tel.412943 / j.kant@live.nl
U kunt boeken aanleveren voor de boekenmarkt en goede spullen die kunnen dienen als prijs voor het Rad van Fortuin of bij spelletjes. U kunt uw eigen spullen aanbieden – min een bijdrage van 12,50 voor het goede doel - via een kofferbakverkoop (aanmelden verplicht).
Er zijn die dag diverse activiteiten voor de jeugd en er is soep en brood te verkrijgen.
Er zijn al heel wat vrijwilligers bij de organisatie betrokken, maar meer handen kunnen we zeker nog gebruiken! Alle informatie en voorwaarden over deze Fancy Fair kunt u ook lezen op http://bovensmilde.protestantsekerk.net

Rectificatie bericht boekenmarkt
In de gegevens voor de boekenmarkt op de Fancy Fair 23 september zijn een paar fouten geslopen. Nogmaals:
U kunt boeken en/of kaarten brengen naar:
Marian Kleefman (Snavelbies 15, Telefoon: 415521) of Jannie Tamming (Boerheem 42,Telefoon: 414631). Met excuus aan de dames.
Ds. Gert Wybe van der Werff

We zien uw/jouw spullen graag tegemoet en graag tot ziens op die mooie dag in september!

De fancy fair-commissie: Marion Alferink, Joop Kant, ds. Diete Kits, Géke van Sleen, Gré Suurd, ds. Gert Wybe van der Werff en Ger Wieringa