za 1 oktober 2016

Locatie:
 Het Kruispunt

Fiesta Boliviana in Het Kruispunt
De Stichting op de Hoogte van Bolivia, waarvan wij het kinderproject Irpañani al vele jaren ondersteunen, heeft gevraagd haar tweejaarlijks evenement op 1 oktober a.s. in ons kerkgebouw te mogen houden. Een mooie gelegenheid voor ons om deze feestelijke dag mee te maken en weer op de hoogte te komen van de activiteiten van de stichting. De uitnodiging vindt u onder de persberichten in dit kerkblad.
Ds. Gert Wybe van der Werff