Flessenactie 2018 - groot succes Flessenactie 2018 - groot succes
Flessenactie 2018 groot succes
Zaterdag 6 januari 2018 was weer de jaarlijkse flessenactie. Ook dit jaar hebben we samengewerkt met 'Wij zijn Bovensmilde', jeugdwerk Bovensmilde. Dat doen we nu voor het tweede jaar en dat is erg fijn. Zo ontmoeten we tijdens een leuke activiteit elkaar en zetten we ons in voor het dorp. De opbrengst en de kosten worden 50/50 verdeeld. Het jeugdwerk heeft van alle kinderen die meegeholpen VIP's gemaakt. Dat betekent dat zij alle activiteiten gratis mogen bezoeken. Wat ontzettend leuk of niet dan. De opbrengst van de kerk gaat dit jaar naar de diabetes classis. Martijn Verschoor (ex-prof wielrenner in de ploeg met alleen maar sporters met diabetes) is daar het gezicht van. Op de website en Facebook is te zien hoe blij Martijn met dit bedrag is.

En dan nu de opbrengst.......€ 1.228,50  (!!!!!!!)

Dank aan alle vrijwilligers (van de kerk en uit het dorp) => jong en oud.

Met een warme groet van Karin Kappen en Jorn Hordijk (van 'Wij zijn Bovensmilde'-jeugdwerk Bovensmilde)