di 3 april 2018

Extra gemeenteavond ivm opvolging kerkenraad

Locatie:
 Kerk aan de Hoofdweg
Tijdstip:
 vanaf 19.15 uur inloop, start om 19.30 uur  - rond de klok van 8 uur

Extra gemeenteavond
Zoals u weet is uw kerkenraad op zoek naar nieuwe ambtsdragers en pastoraal medewerkers. U heeft daarover onlangs een persoonlijke brief van ons gehad. Wij zijn verheugd dat naar aanleiding daarvan iemand zich gemeld heeft voor de diaconie. Daarnaast zijn er gesprekken met 2 mensen over een andere functie.

Maar............dat is lang niet voldoende om blijvend invulling te geven aan het 'SAMEN ZIJN WE KERK'.

Even concreet:
Er zijn nog open plekken bij de kerkrentmeesters, een ouderling heeft zich nog niet gemeld en dat geldt ook voor de pastoraal medewerkers.

Omdat we SAMEN KERK ZIJN, nodigen wij u van harte uit voor een extra gemeenteavond op 3 april 2018. Inloop vanaf 19.15 uur. Start om 19.30 uur. Wij zullen dan samen met u kijken hoe we nu verder moeten gaan.

Met een groet uit ons hart namens de gehele kerkenraad, Piet Boer, Jakob Kappen, Lammy Snippe en Karin Kappen