GBP Ali Middelbos-Feijen GBP Ali Middelbos-Feijen
Ik ben Ali Feijen.

Ben opgegroeid bij het Pelinkbos met mijn vader, moeder en 2 broertjes.
Onze ouders hebben ons liefdevol groot gebracht en veel aandacht gegeven.
Maar onze ouders moesten hard werken op het land en voor het vee zorgen.

Ik ben van de lagere school naar de huishoudschool gegaan en heb toen 2 jaar cursus gedaan bij Opbouw Drenthe.
Heb gewerkt bij bakker Wiersema in Assen.

Ik ben in 1966 getrouwd met Andries Middelbos en we hebben twee dochters en één zoon
gekregen. Na de huwelijken van onze kinderen kwamen er nog zes kleinzonen en één kleindochter bij, waar we erg blij en dankbaar voor zijn.

Na mijn huwelijk heb ik voor de kerk in het clubwerk gezeten, ben lid geweest van de Z.W.O.-commissie en ben pastoraal medewerker geweest.
Ik ben nu nog actief voor het verjaardagsfonds.

De laatste jaren ben ik mantelzorgster voor mijn man. We proberen samen nog te genieten van de dingen die nog kunnen.

Ik ga nu bedenken aan wie ik de pen zal doorgeven.

Vriendelijke groeten,

Ali Middelbos-Feijen