GBP Hieke Herben GBP Hieke Herben
Beste mensen.

Mijn naam is Hieke Herben en ik heb de GBP gekregen van Ina Postma Groenink.

Ik ben geboren in Sneek en ben de oudste van 4 kinderen.
In 1964 zijn we verhuisd eerst een half jaar op witterzomer voor we naar Assen konden.
Hier heb ik op de Morgenster school gezeten. Daarna de huishoudschool en de INAS.
Helaas heb ik met deze opleidingen niks gedaan, door omstandigheden moest ik een jaar wachten voor ik verder kon met de INAS en ben toen gaan werken en dat ben ik blijven doen.
Eerst bij de C1000 in Assen en later bij Stichting Bodemziekten, hier onderzochten we grondmonsters op aardappelmoeheid.
In 1978 ben ik getrouwd met Siebe en ben blijven werken tot Jeroen geboren werd.
Daarna kwamen Edwin en Renate. We zijn in 1994 in Bovensmilde komen wonen.
Toen we hier net woonden is mij gevraagd of ik kinderneven dienst wilde doen en dat doe ik nog steeds.
Nu 21 jaar later vindt ik het nog steeds fijn om hier te wonen.
In 2004 sloeg het noodlot toe door het plotseling overlijden van Siebe maar ik moet zeggen dat we ons er goed doorheen hebben geslagen met elkaar, ook het meeleven van gemeente leden heeft hier aan bijgedragen.
Een aantal jaren geleden heb ik een opleiding gedaan voor helpende in de zorg.
Dit heeft me een leuke baan opgeleverd waardoor ik parttime nog een aantal uren in de week werk.
Ook ben ik sinds anderhalf jaar oma van een kleinzoon waar ik regelmatig op pas.
Naast de kindernevendienst ben ik ook pastoraal medewerker en werk mee aan de jeugdkerk dus binnen de gemeente ben ik ook nog steeds actief.

Dit was mijn verhaal en ik ga nu bedenken aan wie ik de pen door ga geven.

Voor u allen een hartelijke groet  Hieke Herben.