GPB Hillie van de Bult GPB Hillie van de Bult
Hallo,

Ik ben Hillie van de Bult- Hoeks.
Hoogersmilde is de plaats waar ik ter wereld kwam op 9 febr. 1964.
Mijn ouders zijn Jan hoeks en Maria Zantinge, ik heb 1 jongere broer Henk.
Thuis hadden wij een klein gemengd boeren bedrijf.
Na de Mavo ( waar ik al verkering met Kelly kreeg) ben ik de 1 jarige INTAS gaan doen.
Dit was ter overbrugging omdat ik nog te jong was om de verpleging in te gaan.
Nov. 1982 ben ik als leerling verpleegkundige begonnen in het diaconessenhuis te Groningen.
Nadat het ziekenhuis is samengegaan met het RKZ is het onder de naam Martiniziekenhuis verder gegaan. Dit is waar ik nu nog steeds werk.
Ik werk meestal s ’nachts op de spoedeisende hulp waar ik mensen naar de afdeling breng als ze opgenomen moeten worden. Verder ga ik mee met de onderzoeken die ze moeten ondergaan.
Als de verpleegafdelingen hulp nodig hebben kunnen ze mij ook bellen om bv. medicijnen te halen die missen of andere apparatuur te halen als iets stuk is. Dus een soort manusje van alles.
Verder werk ik af en toe op de kraamafdeling.
Nadat ik een paar jaar in Groningen had gewoond ben ik In februari 1987 met Kelly getrouwd. We hebben samen 3 kinderen gekregen en wonen aan de kanaalweg op het ouderlijk bedrijf van Kelly.
Marjan is onze oudste dochter, daarna kregen we Linda en tenslotte kwam Martin onze zoon.
In 2012 heb ik een grote wens van mij in vervulling zien gaan en heb ik een maand ontwikkelingswerk gedaan in Malawi.
Het was geweldig om dit samen met mijn twee dochters te kunnen doen.
Inmiddels zijn de kinderen uit gevlogen en zijn we weer grotendeels met z’n tweeën.
Geregeld passen we met plezier op onze kleinkinderen Jarne en Romeé en af en toe op onze bonus kleinkinderen Esmeé en Mike.
Mijn grootste hobby is zingen, ik heb bijna mijn hele leven in een koor gezongen.
Op dit moment zing ik bij “Onze Opdracht” uit Dwingeloo dit is een koor die musicals opvoert en af en toe een keer gewoon in een kerkdienst zingt.
Verder mag ik graag tekenen, lezen, koken en bakken.
Binnen onze kerk zit ik al jaren in het jeugdwerk eerst als clubleider en in de jeugdraad, nu alleen nog in de jeugdraad, jammer genoeg is er geen club meer.
Ook probeer ik als pastoraal medewerkster mijn steentje bij te dragen.
Ik hoop dat u een beetje een indruk heeft gekregen van mij.

Groeten van Hillie