GBP Marco Rook GBP Marco Rook
Goede buur:

Bovensmilde 16 Maart 2016

Mijn naam is Marco Rook (doopnaam Leendert Cornelis Marcus), geboren te Krimpen aan de Lek op 11 Januari 1966, vader Jan Rook en moeder Meike Rook-Eerland.
Via de middelbare school  ben ik naar de Zeevaartschool in Rotterdam gegaan waar ik afgestudeerd ben als Maritiem Officier in 1989. Met die opleiding had ik zowel mijn diploma kapitein als hoofdmachinist voor de Grote Vaart gehaald. Sindsdien vaar ik ook en ben nu kapitein bij de containerrederij Maersk.
Door mijn huwelijk met Evelien en na wat rondkijken in Nederland zijn we in Bovensmilde terechtgekomen waar we nu al weer bijna 15 jaar naar volle tevredenheid wonen. Via de kerk en verschillende verenigingen hebben we een leuke kennissenkring opgebouwd.

Ik heb niet een echte bezigheid of hobby die ik voorrang geef.
Dingen die ik leuk vind zijn volleyballen, fietsen en klussen rond en in het huis.
Ik vind het belangrijk dat mijn gezin het goed heeft en vooruit kunnen met hun leven. Maar dat zie ik ook graag voor anderen. Ik hoop daar door de invulling van mijn bezigheden tijdens mijn verlof een bijdrage in te kunnen leveren. Kerk en vereningsleven zijn in mijn ogen cruciaal voor een samenleving als in een dorp.
Er zijn voor anderen (soms op afstand) vind ik ook belangrijk.

Ik mag heel graag pannenkoeken eten, maar ook met een “gewone” maaltijd met groeten en wat piepers kun je me blij maken.

Tot ziens
Marco Rook