Gezocht……nieuwe ambtsdragers Gezocht……nieuwe ambtsdragers

Beste gemeenteleden…..ja er is al weer een jaar voorbij en zoals gebruikelijk treden er altijd wel een paar ambtsdragers af. Dat betekent dat wij weer op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste leden voor de kerkenraad.
Aftredend zijn: Sjoerdje Vording, Olga Koning, Jakob Kappen en Harry Janssen. We zoeken daarom invulling in onderstaande vacatures:
  • Ouderling
  • College van diakenen => algemeen lid en secretaris
  • College van Kerkrentmeesters => secretaris (deze functie is nog steeds niet opgevuld en zorgt voor een te grote belasting van het huidige college

We hebben nog geen inzicht in het aantal nieuwe pastoraal medewerkers wat nodig is….dat komt een volgende keer aan de orde.
Heel concreet vragen wij nu het volgende van u:
a. Heeft u interesse? Neem contact op met de werkgroep
b. Heeft u vragen? Neem ook gerust contact op met ons
c. Kent u iemand die in uw ogen geschikt is of graag de uitdaging aangaat om iets te leren => u weet het…..neem contact met ons op.

Wij hopen graag van u te horen!! Want samen zijn we immers een gemeente!!

Groet vanuit ons hart, Boele Siepel, Lammy Snippe, Donna Appelo, Jakob en Karin Kappen