zo 10 februari 2019

Boerheem 53 Bovensmilde
Tijdstip:

Gespreksgroep
In onze kerk is al 1 gespreksgroep actief; deze groep heeft voldoende deelnemers.
Om deze reden is er behoefte om een 2e groep te starten. Het thema van deze 2e groep is:
Hoe is je relatie met Jezus en je relatie met medechristenen?
Dit is heel breed; daardoor lijkt ons het een goed doel hierover met elkaar in gesprek te gaan.
We kunnen elkaar dan beter leren kennen en bemoedigen.
Onze startavond is op zondagavond 10 februari a.s. om 20.00 uur; Boerheem 53.
Opgave en informatie bij:
Gerda Breukelaar, Boerheem 53, Tel. 0629288919, e-mail: gerdachbreukelaar@ziggo.nl