PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016 Bloemengroet op de startzondag 18-09-2016

Bloemengroet

Ook dit jaar gaat de jeugdraad op de startzondag weer met bloemen op stap voor mensen die ouder zijn dan 70 jaar en naar gemeenteleden die ziek zijn.
De jeugdraad verzorgt zelf de bloemen, dus de gemeente wordt vriendelijk verzocht om GEEN bloemen mee te nemen naar de startdienst. Dit heeft er mee te maken dat het voor ons moeilijk in te schatten is hoeveel bloemen er mee gebracht worden en hoeveel wij er dan bij moeten bestellen.

Wij vragen wel aan u als gemeente om ons te helpen met het rondbrengen van de bloemen. Dit doen wij op de startzondag vanaf 15.00 uur. U kunt zich opgeven bij P.J. Loonstra tel. 412887.
Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u dit ook aan de familie Loonstra doorgeven.

                                                                                    Met vriendelijke groet, de Jeugdraad
 

 
terugblik op de startzondag terugblik op de startzondag
lees meer ยป
 
 

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
16 december, derde Advent
Lucas 1: 39 – 46. De twee vrouwen , Maria en Elisabeth, ontmoeten elkaar en zijn verheugd! Deze zondag heet ook “Gaudete”, Verheug je, want de Heer is nabij (Filippenzen 4: 4). De ongeboren kinderen hebben nog geen naam. In dit verhaal gaat het om de beide aanstaande moeders: Elisabeth, degene die niet meer meetelde, geeft toekomst en Maria, degene die haar waardigheid verloor door zwanger te raken ziet weer toekomst. Als ze elkaar ontmoeten barst Maria uit in een loflied en verzetslied tegelijk! Een lied dat door de eeuwen heen nog steeds klinkt en gezongen moet worden: Mijn ziel maakt groot de Heer!
Ds. Diete Kits en ds. Gert Wybe van der Werff
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.