Help Aktie Kerkbalans Help Aktie Kerkbalans

Het College van Kerkrentmeesters is begonnen met de voorbereiding van de jaarlijks in januari te houden Aktie Kerkbalans. Na het volgen van een workshop “Door de ogen van de gever” kwamen we op het idee om samen met u, de gever, een folder te maken. Onze vraag aan u is: Waarom geeft u voor de Protestantse Gemeente Bovensmilde? Is er een specifiek iets waarvan u zegt: dat spreekt me zo aan, daar geef ik graag voor. Is dat onze Paasviering, is dat de Kindernevendienst, de kerstbroodmaaltijd, vul maar in? Een antwoord in een of twee zinnen is voldoende. Een aantal antwoorden willen we met een passende foto presenteren in de folder om de Aktie Kerkbalans 2020 te ondersteunen. Helpt u mee? Uw antwoorden kunt u schriftelijk voor en na de kerkdienst inleveren in de kerk, mailen naar Renate Nagelhout, renateherben@hotmail.com of inleveren bij Jeanet Hasslacher, Dopheide 59. Graag vermelden of u uw naam erbij wilt hebben of liever niet. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Een hartelijke groet van uw kerkrentmeesters