Jaarrekeningen 2019 Jaarrekeningen 2019
Zoals u van ons gewend bent worden de jaarrekeningen van het College van Kerkrentmeesters en het College van Diakenen inclusief ZWO behandeld tijdens de in het voorjaar te houden gemeenteavond. Gezien de bijzondere omstandigheden waarin we nu leven kan deze gemeenteavond vanzelfsprekend niet plaatsvinden. Toch dienen we deze jaarrekeningen aan u te presenteren. De kerkenraad heeft besloten deze presentatie via de website mogelijk te maken gedurende een periode van twee weken. Indien u de drie overzichten wilt inzien gaat u naar:

Overzicht kerkrentmeesters 2019
Overzicht diaconie 2019
Overzicht ZWO 2019

Indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u contact opnemen met Jeanet Hasslacher (hasslacher@hetnet.nl / 06-11098883) voor de cijfers van het College van Kerkrentmeesters en met Jan Post (j.johannes.post@gmail.com / 415437) voor de cijfers van het College van Diakenen en ZWO. Ook voor uw vragen over de jaarrekeningen kunt u bij hen terecht.
Na deze periode van inzage zullen de jaarrekeningen definitief worden vastgesteld door uw kerkenraad.
Hartelijke groet, Karin Kappen