PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Kerkbalans Kerkbalans

         2018

Begroot bedrag 2018 €  90.000
Toegezegd per: 10-02-2018 €  87.748
Ontvangen per: 01-02-2018 €  ?????
 

Actie kerkbalans 2018   “Geef voor je kerk” 

 Een mooie start is het halve werk kun je zeggen nadat we van de Ds. Dijkstrastraat naar de Hoofdweg zijn verhuist en  daar de start van het nieuwe kerkelijk seizoen  zijn begonnen. De reacties zijn positief en elke zondag kunnen we als gemeente  bij elkaar komen  om ons geloof met elkaar te beleven en uit te dragen. Om dit voor de toekomst ook te kunnen blijven doen , vragen wij u om de kerk ook  financieel te steunen met actie kerkbalans met als thema dit jaar “Geef voor je Kerk”
De kerkrentmeesters hopen dat u uw bijdrage met de vaste overtuiging zult geven voor het jaar 2018  met als thema “ Geef voor je kerk ” 
 
Voorzitter: P.H. Boer         Secretaris:      Joh  Pinkster 
Geef 

 

Diverse informatie en formulieren kerkbalans 2018
Kerkrentmeesters:
IBAN: NL42FVLB0699541921
t.n.v.: CVK Protestantse gemeente Bovensmilde
RSIN/fiscaal nummer: 006721977

Folder Kerkrentmeesters
Toezeggingsformulier kerkrentmeesters

Diaconie
IBAN: NL62FVLB0635817799
t.n.v.: Diaconie Protestantse Gemeente Bovensmilde
RSIN/fiscaal nummer: 824131691

Informatie en toezeggingsformulier Diaconie

Toezeggen via internet.
U kunt uw toezegging zelf verzorgen via internet. Stuur ons uw E-mail adres aan: onder vermelding van "kerkbalans". U ontvangt dan via de mail een beveiligde link. Via deze link kunt u zelf uw toegezegde bedrag invullen.
Wij gaan zeer zorgvuldig met uw mailadres om.

Papieren toezegging
Alle informatie wordt door vrijwilligers bezorgd en de antwoord envelop wordt weer bij u opgehaald. 

Automatische incasso
Betaling d.m.v. automatische incasso heeft onze grote voorkeur.
De kosten blijven dan laag. Ook voor de verwerking heeft het grote voordelen. Dus overweeg om automatisch te betalen.
Een misverstand is dat automatische incasso hetzelfde is als een periodieke  overschrijving. Dat is echter niet het geval, ook als er periodiek een vast bedrag wordt overgemaakt. Nadere informatie kunt u krijgen bij de administratie van kerkbalans dhr. L. Boer (412381)

terug
 
 

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om
meer details

Eredienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om 9.30 uur
‘Is je oog boos omdat ik goed ben?’ Aan die vraag van de Heer uit de gelijkenis van de arbeiders van de wijngaard (Matt. 20) moest ik denken bij dit gedeelte uit Jona. De arbeiders die het laatst erbij zijn gekomen en dus maar 1 uur hebben gewerkt krijgen net zoveel als degenen die de hele dag hebben gewerkt. De Heer zoekt nl. arbeiders die mee willen werken aan zijn Koninkrijk. En zijn loon is voor iedereen gelijk. Dat wil er bij ons mensen niet in. Net zoals Jona op z’n zachtst gezegd ‘pissig’ is wanneer zijn oproep om zich te bekeren uitwerking heeft op de inwoners van Nineve. God straft ons niet naar onze zonden lezen we in psalm 103. Zijn oordeel is genade. Er is altijd omkeer mogelijk. Wanneer mensen in laatste instantie zich bekeren, anders gaan leven, is de Heer mild en genadig. Jona is evenwel geërgerd? ‘Is het terecht dat je boos bent?’ vraagt de Heer. ‘Is je oog boos omdat Ik goed ben?’
Wat er daarna gebeurt is een sterk staaltje van aan den lijve ondervinden. Het boek eindigt met een vraag….een vraag die wij onszelf mogen stellen…laten wij ons raken? Of sluiten we ons af? En…kan boosheid goed zijn? Ook een spannende vraag, denk ik…
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.