Verspreiding folder Actie Kerkbalans 2020 Verspreiding folder Actie Kerkbalans 2020

Dit jaar is gekozen voor een bredere verspreiding van de folder voor Actie Kerkbalans. De gemeenteleden die de enveloppe ontvangen waarin het toezeggingsformulier zit, hebben de folder ontvangen. Echter ook de leden die via de mail een digitaal verzoek krijgen om hun bijdrage voor dit jaar door te geven, ontvangen er een in de brievenbus. Omdat we graag kerk in Bovensmilde willen zijn, zal de folder daarnaast op een aantal plaatsen in ons dorp worden verspreid. Zodat ook niet gemeenteleden kunnen lezen wat ons bezighoudt. Het lijkt ons goed u hiervan op de hoogte te stellen.

Hartelijke groet van uw kerkrentmeesters

Kerkbalans Kerkbalans
Begroot bedrag 2020 €  87.000
Toegezegd per: 09-02-2020 €  84.680
Ontvangen per: 31-03-2020 €  23.560

Actie Kerkbalans 2020   “Geef voor onze kerk”

Diverse informatie en formulieren kerkbalans 2020
Kerkrentmeesters:
IBAN: NL60RABO3373717083
t.n.v.: CVK Protestantse gemeente Bovensmilde
RSIN/fiscaal nummer: 006721977
KvK : 76352846
Toezeggingsformulier kerkrentmeesters

Toezeggen via internet.
U kunt uw toezegging zelf verzorgen via internet. Stuur ons uw E-mail adres aan: pgbovensmilde@live.nl onder vermelding van "kerkbalans".
U ontvangt dan via de mail een beveiligde link.
Via deze link kunt u zelf uw toegezegde bedrag invullen.
Uw e-mail adres wordt alléén gebruikt voor de actie "kerkbalans"

Papieren toezegging
Alle informatie wordt door vrijwilligers bezorgd en de antwoord envelop wordt weer bij u opgehaald.

Automatische incasso
Betaling d.m.v. automatische incasso heeft onze grote voorkeur.
De kosten blijven dan laag. Ook voor de verwerking heeft het grote voordelen. Dus overweeg om automatisch te betalen.
Een misverstand is dat automatische incasso hetzelfde is als een periodieke  overschrijving. Dat is echter niet het geval, ook als er periodiek een vast bedrag wordt overgemaakt. Nadere informatie kunt u krijgen bij de administratie van kerkbalans dhr. L. Boer (06-13491718) pgbovensmilde@live.nl

Oud Papier Actie
datum en tijdstip 04-07-2020 om vanaf 9.00 uur

datum en tijdstip 05-07-2020 om

Eredienst
datum en tijdstip 05-07-2020 om 9.30 uur en live te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1394-PGBovensmilde
collecte Kerk in Actie. (binnenlands diaconaat). Nu we weer, beperkt, samenkomen in de kerk, kunt u uw gaven ook weer ter plekke doneren, zij het in gewijzigde vorm.
Nederland-Vakantiepret voor kinderen in armoede.
Armoede onder kinderen is een groot probleem in Nederland. Een op de negen kinderen in Nederland groeit op in armoede, dat zijn er twee per klas! Dat moet anders. Daarom ondersteunt Kerk in Actie diaconieën in hun werk voor kinderen in armoede, met advies en informatie. Ook brengen we diakenen met elkaar in contact, zodat zijn van elkaar kunnen leren. Verder ondersteunen we diaconieën via de Actie Vakantietas met rugzakjes die zij kunnen vullen met leuke zomerspulletjes, zodat kinderen de lange zomervakantie door kunnen komen. Collecteert u mee?

datum en tijdstip 05-07-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur