zo 1 jul 2018  om 9.30 uur

Oppasdienst               : Er is oppas
Kindernevendienst      : Leonie Blomsma

Zondag 1 juli: GEEN jeugdkerk
De laatste jeugdkerk van dit seizoen was in juni. We starten weer op na de zomervakantie, waarschijnlijk zondag 2 oktober en hopen jullie daar allemaal weer te zien. Tot dan!
De jeugdkerkleiding: Jitze, Hieke, Jannie, Andries en domiDiete

datum en tijdstip 16-12-2018 om

datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
16 december, derde Advent
Lucas 1: 39 – 46. De twee vrouwen , Maria en Elisabeth, ontmoeten elkaar en zijn verheugd! Deze zondag heet ook “Gaudete”, Verheug je, want de Heer is nabij (Filippenzen 4: 4). De ongeboren kinderen hebben nog geen naam. In dit verhaal gaat het om de beide aanstaande moeders: Elisabeth, degene die niet meer meetelde, geeft toekomst en Maria, degene die haar waardigheid verloor door zwanger te raken ziet weer toekomst. Als ze elkaar ontmoeten barst Maria uit in een loflied en verzetslied tegelijk! Een lied dat door de eeuwen heen nog steeds klinkt en gezongen moet worden: Mijn ziel maakt groot de Heer!
Ds. Diete Kits en ds. Gert Wybe van der Werff

datum en tijdstip 16-12-2018 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur