Kort verslag kerkenraadsvergadering van 3 oktober 2017 Kort verslag kerkenraadsvergadering van 3 oktober 2017
Kort verslag kerkenraadsvergadering van 3 oktober 2017
De vergadering wordt geopend door ds. Gert Wybe v.d. Werff met een citaat uit psalm 25 n.a.v. de week van de eenzaamheid en gaat voor in gebed. Na de vaste onderdelen, waaronder wel en wee, bespreken we de mededelingen vanuit de diverse werkgroepen. De diaconie heeft zich aangesloten bij het Interkerkelijk Diaconaal Platform Midden-Drenthe (IDP). Namens het IDP neemt Gerard Glastra uit Beilen zitting in de “Adviesraad Minimabeleid”.
Aangaande de overgang naar de Hoofdweg heeft een slotoverleg plaatsgevonden met de diverse werkgroepjes inzake de overgang. De uitgaven voor inrichtingskosten en andere voorkomende kosten zijn binnen de begroting gebleven. De restwerkzaamheden worden door Beheer aangepakt.
De vrijwilligersavond wordt dit keer een zaterdagmiddag en wel 18 november a.s.
De voorgestelde wijzigingen in de PKN-kerkorde worden toegelicht en we kunnen daarmee instemmen. We stellen de agenda vast voor de gemeente-avond. We praten over de voleindingszondag van eind november.
De website van onze gemeente zal op een aantal plaatsen aangepast en ingevuld worden.
Hans van der Laan besluit de avond met gebed.

Hans van der Laan, scriba