Zo maar een bericht  van mij Zo maar een bericht  van mij

Ik ben nu 1 jaar diaken bij onze kerk. Toen ik benaderd werd om diaken en dus ambtsdrager te worden bekroop mij een gevoel van onzekerheid. Kan ik dit wel? Wat wordt er eigenlijk van mij verwacht? Ik zag er tegenop om iets onbekend te gaan doen. Maar, ik vond het ook wel een uitdaging. Dus ik ben het gesprek aangegaan.
Zoals u weet heb ik vorig jaar ‘ja’ gezegd. En nu is het dus 1 jaar later. Het geeft mij een goed gevoel om mij in te zetten en dus een taak te hebben. En dienstbaar te zijn voor Gods gemeente en om te zien naar elkaar. Het voelt voor mij als een verrijking dat ik op deze manier deel uit mag maken van onze gemeenschap.
En wat zo mooi is, is dat ik het niet alleen hoef te doen. Samen met de andere diakenen zetten wij ons in voor wat wij mogen doen.

Moeilijk? Nee…het geeft mij een voldaan gevoel. Ik voel mij er best wel prettig bij.
Binnenkort gaan we weer op zoek naar nieuwe ambtsdragers. Ik weet dat dat niet gemakkelijk zal zijn. Ik hoop dat mijn verhaal een drempel mag wegnemen.

Groet van Lammy Snippe