za 18 april 2020

vervallen ivm coronacrisis landelijke pastorale dag

Locatie:
 Ede
Tijdstip:
 10.00 uur  - 16.00 uur

Zaterdag 18 april is er in Ede een landelijke pastorale dag die georganiseerd wordt door de Protestantse Kerk Nederland .
Deze dag is bedoeld voor mensen die nieuw zijn in het pastoraat en allen die ervaring hebben in het pastoraat.
Voor mensen die nieuwe wegen in willen slaan m.b.t. het pastoraat of mensen die diepgang zoeken in het pastoraat . Deze dag duurt van 10-16 uur.

Het thema is: Bewaren en bewegen, over houvast en verandering in het pastoraat.
De sprekers op de morgen zijn de predikanten Rob en Paul Visser.
In de middag is er een ruim aanbod van workshops zoals:
ʺNieuwe wegen in het pastoraatʺ, ʺ Pastorale gesprekken die ergens over gaan ʺ,
ʺTussen de regels door luisterenʺ,ʺ Ouder worden met de oorlogʺ, ʺPastoraat bij voltooid levenʺ, en nog meer onderwerpen.

Lijkt het je wat? Ben je betrokken bij het pastoraat in je gemeente?
Wil je er meer over horen? Ga mee, ik ga er naar toe, wie nog meer?

Het zou fijn zijn als je bij vragen of opgave contact met mij zoekt. Liefst per mail:
gerdachbreukelaar@ziggo.nl

Met vriendelijke groet, Gerda Breukelaar, werkgroep pastoraat Bovensmilde