meerdere wensen vervuld meerdere wensen vervuld

Er zijn weer een aantal wensen vervuld. Omdat we in december het verzoek van een mevrouw hebben vervuld zijn er ook enkele andere wensen vervuld omdat er mensen zijn die graag iets voor ouderen doen. Deze mevrouw wil graag regelmatig naar de begraafplaats en kan daar alleen niet  komen. Voor deze wens hebben zich 10 vrijwilligers gemeld en daar zijn we heel dankbaar voor.
Ook de wens om met iemand regelmatig te gaan wandelen is in vervulling gegaan. Inmiddels is er 5 keer contact geweest en krijgt nog een vervolg.
Zodra de wens in januari vervuld is gaan we weer op zoek. Mocht u nog een wens hebben laat het ons dan weten.