nieuws ZWO giften

Gift van vrouwenvereniging H.V.G. voor de KOP
De vrouwenvereniging H.V.G. had een kleine munten potje. Op 6 februari hebben ze geteld en er bleek € 50,-- in te zitten. De dames besloten het geld over te maken aan de KOP (Kiandutu Outreach Project) het project van de ZWO.

Dames namens de ZWO en KOP hartelijk dank, Joop Kant

Diaconie
In de afgelopen januarimaand hebben wij als Protestantse Gemeente van Bovensmilde bijna
€ 2.400,-- overgemaakt naar de Stichting KOP  voor de bewoners van Kiandutu.
Dit was de opbrengst van de dienstenmarkt 2018 zoals die door de Z.W.O.- commissie is opgezet.
De Stichting KOP heeft inmiddels een bedankbrief gestuurd die wij graag met u willen delen.

Bergen, 6 februari 2019
Beste donateur,
Hartelijk dank voor de fantastische gift die we onlangs mochten ontvangen voor KOP. We zullen u op de hoogte houden, door middel van de nieuwsbrieven (2x per jaar) over de voortgang van KOP. Het is geweldig om te merken in hoeveel harten ons mooie project leeft en dat we jullie ook op de hoogte kunnen houden. Nogmaals dank namens de bewoners van KIANDUTU en het bestuur van KOP.
Hartelijke groet en dank, asante sana
Jannie Meijer-Martens