Oud papier commissie juni 2016 Oud papier commissie juni 2016
Van de Oud Papier Commissie
In de maand april hebben we 15040 kg aan oud papier opgehaald. De inzameling op zaterdag 4 juni heeft plaats gevonden met de medewerking van: Rob van Assem, Petra en Piet Jaap Loonstra, Robert van Goor, Klaas Kootstra, Johan Pinkster, Thomas Snippe, Erwin Wieringa en Jan Piet Raaphorst.
Dit was zo'n morgen dat alles tegen zat. Door omstandigheden waren een aantal medewerkers niet aanwezig, maar na een paar spoedtelefoontjes is het toch gelukt om met voldoende medewerkers op pad te gaan.
Tijdens de rondgang ging er ook nog een van de kraakwagens kapot. Door snel omschakelen, konden we gebruik maken van een tractor met kar van Dirk Vos, (bedankt hiervoor) zodat al het papier toch overal opgehaald kon worden.
Aan het eind van de morgen was de auto weer gerepareerd zodat we ook het papier wat met de kar was ingezameld nog konden overladen in de kraakwagen. Iedereen die deze morgen meegewerkt heeft bedankt voor z'n inzet.
Zoals gebruikelijk hebben we een gedeelte van de inkomsten van het afgelopen jaar weer verdeeld onder de diverse goede doelen. De volgende instellingen hebben van ons een gift ontvangen, te weten:
EHBO Smilde, Welfare Rode Kruis Smilde, St. Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer, Edukans, St Vakantiekind, Kuli Kenara, KNRM, St 4 Goals4u, St. diabetes type 1, St. Hoop voor Albanië, Artsen zonder Grenzen, St. Voedselbank Midden-Drenthe, St. Open huis Assen, St. World Wide Wheelers, Rode Kruis, Nederlands Bijbelgenootschap, Nederlandse Brandwonden stichting, Unicef, St. Herinneringskamp Westerbork en St. Kidsrights.
De eerstvolgende keer dat het oud papier weer bij u wordt opgehaald zal zijn op zaterdag 2 juli a.s.