Oud papier commissie november 2016 Oud papier commissie november 2016
Van de Oud Papier Commissie
Op zaterdag  5 november j.l. is het oud papier bij u opgehaald door: Anne de Vries, Andries Snippe, Reint Brink, David Wanders, Jan Piet Raaphorst, Jan Huizing, Erwin Wieringa en Piet Jaap Loonstra.
In de maand oktober is er in totaal 13220 kg aan oud papier opgehaald.
We zijn nog steeds op zoek naar een enthousiast persoon die vanaf januari 2017 er elke maand voor wil zorgen dat er genoeg mensen zijn om de oud papier auto's te bemannen. Er is een vaste groep medewerkers die maandelijks meegaan. Echter dient deze groep iedere maand met 1 of 2 personen te worden aangevuld. Er is een lijst met personen beschikbaar die zo nu en dan meegaan. Het benaderen kan zowel telefonisch als mondeling. De tijd die dit kost? Gemiddeld tussen de 5 en 30 minuten per maand. Degene die dit zou willen regelen hoeft natuurlijk niet zelf mee om het oud papier op te halen, maar dit mag natuurlijk wel. Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan even contact op met de familie Brink. mail: brin3752@planet.nl of telefonisch 413263.
Op zaterdag 3 december zoals gebruikelijk vanaf 09.00 uur komen we weer bij u langs voor het ophalen van het oud papier.