PKN
Protestantse Gemeente Bovensmilde
 
Oud papier commissie november 2016 Oud papier commissie november 2016
Van de Oud Papier Commissie
Op zaterdag  5 november j.l. is het oud papier bij u opgehaald door: Anne de Vries, Andries Snippe, Reint Brink, David Wanders, Jan Piet Raaphorst, Jan Huizing, Erwin Wieringa en Piet Jaap Loonstra.
In de maand oktober is er in totaal 13220 kg aan oud papier opgehaald.
We zijn nog steeds op zoek naar een enthousiast persoon die vanaf januari 2017 er elke maand voor wil zorgen dat er genoeg mensen zijn om de oud papier auto's te bemannen. Er is een vaste groep medewerkers die maandelijks meegaan. Echter dient deze groep iedere maand met 1 of 2 personen te worden aangevuld. Er is een lijst met personen beschikbaar die zo nu en dan meegaan. Het benaderen kan zowel telefonisch als mondeling. De tijd die dit kost? Gemiddeld tussen de 5 en 30 minuten per maand. Degene die dit zou willen regelen hoeft natuurlijk niet zelf mee om het oud papier op te halen, maar dit mag natuurlijk wel. Mocht u geïnteresseerd zijn neemt u dan even contact op met de familie Brink. mail: brin3752@planet.nl of telefonisch 413263.
Op zaterdag 3 december zoals gebruikelijk vanaf 09.00 uur komen we weer bij u langs voor het ophalen van het oud papier.

 
terug
 
 

Koffie drinken 1/2 uur voor aanvang van de eredienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om
meer details

Eredienst, aanmelding via kerkbovensmilde@gmail.com of 06-30125900
datum en tijdstip 16-08-2020 om 9.30 uur
1e rondg. collecte        : Kerk in Actie-Zomerzending
2e rondg. collecte        : Pastoraat
Uitg. collecte               : Eredienst
Kindernevendienst      : Rosalie Smit
Oppasdienst               : Indien nodig aanwezig


Rwanda - Kerk als plek van hoop, hulp en verzoening
De Presbyteriaanse kerk in Rwanda heeft bijzondere aandacht voor jongeren, armen en slachtoffers van de genocide. De kerk betrekt jongeren actief bij het gemeenteleven en geeft hen een eigen plek in de kerk. Ook krijgen zij begeleiding bij de uitdagingen in hun dagelijks leven, zoals werkloosheid, armoede en geweld, en krijgen ze training om hun talenten te versterken. De kerk biedt ook trainingen aan de veelal arme gemeenteleden. Zij leren nieuwe landbouwmethoden aan om hun levensomstandigheden te kunnen verbeteren. Voor daders en slachtoffers van de genocide organiseert de kerk zogenaamde 'Lichtgroepen' waarin zij leren om met elkaar te kunnen samenleven. Collecteer mee voor hoop, hulp en verzoening in Rwanda.

Beide zondagen is de tweede collecte voor: Pastoraat en de derde voor Eredienst.
Bij het uitgaan van de dienst kunt u de gaven geven, er staan 3 schalen gereed.
Voor diegenen die niet in de kerk zijn: zie onderstaande mogelijkheid:
Uw giften voor de 1e collecte graag overmaken op rekening: NL43RABO0373736401 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Bovensmilde.
Uw giften voor de tweede en derde collecte graag overmaken naar het College van Kerkrentmeesters.
Rekeningnr.: NL48 RABO 0373 7171 05 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Bovensmilde
Het heeft onze voorkeur om het bedrag voor een aantal weken in één keer over te maken, dit om de bankkosten laag te houden. Onze hartelijke dank namens de Diaconie en de Kerkrentmeesters.
  meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 16-08-2020 om zomertijd 9.30 wintertijd 10.00 uur
meer details

Voedselbank
datum en tijdstip 06-09-2020 om
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.