Oud Papier maand september 2017 Oud Papier maand september 2017

Van de Oud Papier Commissie

Op zaterdag 2 september is het oud papier weer bij u opgehaald. Deze morgen is dit gebeurd door Erik Smit, Reint Brink, Erwin Wieringa, Jan Huizing, Piet Jaap Loonstra later afgelost door Wessel Raaphorst, Marco de Boer, Jan Piet Raaphorst en Thomas Snippe. Hoewel de R weer in de maand is, deze maand vanwege het mooie weer geen snert maar een broodje kroket of frikandel na afloop, dit verzorgd door David Wanders.
Vanwege de hoeveelheid te verwachten oud papier deze morgen was er een extra kraakwagen aanwezig. Ondanks heel veel telefoontjes was het niet gelukt om een volledige bezetting aan personeel te krijgen. Elke auto werd nu bemand door twee personen i.p.v. drie maar door een extra krachtsinspanning van de aanwezige medewerkers is het toch gelukt om al het papier net na de middaguur opgehaald te hebben. Op zaterdag 7 oktober a.s. zoals gebruikelijk vanaf 09.00 uur komen we het oud papier weer bij u ophalen.