Opvolging kerkenraad Opvolging kerkenraad

We staan weer voor een aanzienlijke opdracht. Wie is we? We is de kerkenraad EN u als lid van onze gemeente. Want we zijn immers SAMEN KERK.
N.a.v. de oproep in een vorig kerkblad heeft 1 persoon zich gemeld. Het gesprek wordt gepland en hopelijk leidt dat tot een JA.
Ook heeft iemand toegezegd om ouderling te worden. Dat is mooi. Omdat de groep ouderlingen wat betreft aantal best kwetsbaar is heeft de kerkenraad aangegeven om op zoek te gaan naar nog een ouderling. Ons pastoraat is immers, naast de eredienst en onze relatie met God, een belangrijke basis om samen een gemeente te vormen. Die basis moet op orde zijn.
We doen weer een oproep aan u allen……wilt u of weet u van iemand die het ambt zou kunnen vervullen, dan horen wij dat graag van u. U kunt contact opnemen met Lammy Snippe, Boele Siepel, Donna Appelo of Jakob en Karin Kappen.
Waar zijn we naar op zoek?
Ouderling
Secretaris college van diakenen
Secretaris college van kerkrentmeesters
Algemeen lid college van diakenen