Potgrondactie wordt weer opgestart Potgrondactie wordt weer opgestart

Na een aantal jaren van afwezigheid wordt de potgrondactie weer opgestart.
De organisatie daarvan gaat WIK Bovensmilde nu doen. Zij gaan 25% van de opbrengst doneren aan Stichting ALS. Zij reserveren ook 25% voor een nog te bepalen doel.

Zij (WIK) hebben natuurlijk niet veel ervaring met het organiseren van de potgrond actie. Daarom hebben zij van de Kerk alle draaiboeken gekregen.
Ze houden de werkwijze van de potgrondactie precies zoals hij was:
8 februari: bestellijsten rondbrengen huis aan huis
20 t/m 25 februari: bestellijsten ophalen huis aan huis
29 februari: uitlevering potgrond

Oproep
WIK Bovensmilde maakt graag gebruik van de kennis en ervaring van (oud)potgrond vrijwilligers.
Daarom vragen ze via deze weg aan diegene die daar weer zin in heeft, of ze zich weer aan willen melden als vrijwilliger van de potgrondactie.
Met name voor het ophalen van de bestellijsten van 20 t/m 25 februari en de uitlevering 29 februari kunnen ze hulp gebruiken.

Bij genoeg animo zal de gereserveerde 25% van de opbrengst in samenspraak met de Kerk worden schonken.

Graag een berichtje aan: Jorn Hordijk 0624733250 of bij Ilona de Boer 0637173066
of via mail: penningmeester@wik-bovensmilde.nl