Schoenmaatje, Edukans Schoenmaatje, Edukans
Edukans Schoenmaatjes, Van simpele schoenendoos tot onvergetelijk cadeau

Dit najaar doen wij als protestantse gemeente weer mee met de actie Schoenmaatjes.
Dit is een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdgenoten in landen als Ghana, Irak, Kenia en Oeganda.

Zondag 15 november gaan we hiermee van start.

Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag staat in de folder die dan uitgereikt wordt. Ook zijn er dit jaar weer standaard schoenendozen.
We vragen iedere deelnemer van Schoenmaatjes 6 euro voor de verzendkosten van de schoenendoos. U kunt zondag 6 december de versierde en gevulde dozen weer inleveren in de kerk.
Wilt u alstublieft de dozen niet helemaal dichtplakken?

Wij willen ook mensen in Smilde en Hoogersmilde de gelegenheid geven hier aan mee te doen.

U kunt een doos en folder ophalen bij:
Stijntje de Ruiter, Kanaalweg 161 of Hieke Herben, Floralaan 3.
Hier kunt u de versierde en gevulde dozen ook weer inleveren.
Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie.